ПОНОС ЈЕВРЕЈА

ПОНОС ЈЕВРЕЈА

Први пут објављено: 05-10-2013.

Поводом актуелних „педерских ида“ у Београду, чији је почетак означила већ знаменита скарадна изложба, коју можда ни најострашћенији муслимани не би дозволили из осећања части и достојанства, огласио се и већ „легендарни“ Александар Ламброс на Б92. Заиста, овај новинар је написао неколико добрих текстова. Али, показало се да су то тек епизоде, блиц екскурзије у памет.

ПОНОС...

Александар Ламброс са поносом
 
"...Да видите даље од православног календара и општинских слава видели бисте да је Израел пустара од земље а узгаја и извози и воће и поврће. Да има невиђено развијену технологију а практично никакве природне ресурсе. Да у њему Палестинци, ако хоће, могу да упражњавају право због којег би им на палестинским територијама одлетела глава. Могу да се ожене с припадником друге вероисповести, што им, иначе, није дозвољено. Мушкарац Палестинац може да се ожени с мушкарцем Палестинцем. Или Јеврејином. Да видите даље од пола кифле и чаше јогурта видели бисте да се овог лета у Јерусалиму одржао десети по реду Прајд. Усред најсветијег града три највећа монотеизма, уједно и три најфанатичније религије које историја човечанства познаје.

Kоје су мере безбедности потребне у граду у ком бомба може да вас разнесе и на сасвим обичан дан? И у ком, кварт до кварта, живе највећи религијски фанатици три најфанатичније религије на свету? Па се одржао.

Е, зато је Израел моћан, онако мали и неплодан, окружен талибанским океаном са свих страна, а ви сте немоћни, зараслих њива које се продају по цени пакла цигарета (и то без овог новог ПДВ-а) фрустрирани и бедни у сред Европе..." - Александар Ламброс Србима.

Па, видимо даље од календара, кифле и јогурта.

Али, шта је са оних скоро десет хиљада људи који у цигло три дана прочиташе напис? Шта је са стотином и кусур ликова који поставише надмене, високоумне коментаре подно текста? Шта сви ти људи, укључив и аутора који је својом писанијом на нивоу дудука изазавао толико одушевљење, екстремно велико чак и за Б92, егзалтацију и одобравање, имају место мозга?

Виде ли они даље од свог пропедерског пркна?

Где им је памет?

Kако ником, али ником ко је обишао напис Александра Ламброса није пало на памет да напише: Ало будало, шта лупеташ?

Зар заиста неко мисли да снага и понос Израела извире из педерастије у Јерусалиму?

Шта има, у осталом, необично у Јеврејској педерастији?

Зар не мислите да снага и понос Израела извире из две стотине атомских бомби које поседују?
Зар тај понос не извире из стотина и стотина најсавременијих борбених авиона и убитачних хеликоптера, какве нико у окружењу нема, небројено тенкова најновије генерације,
подморница које носе атомско оружје?

Гаје Јевреји, вели Ламброс, воће и поврће. Поштујемо. Само знамо да би била потребна железничка композиција отприлике дугачка сто километара натоварена неранџама да се прода у иностранству, те да се од профита купи само један од оних авиона.

ТЕЛ АВИВ - Подморнице немачке производње (Нап: ах, та дискретна нацистичка кокетерија) које је набавио Израел у оквиру ширег споразума о куповини оружја опремљене су тако да могу да испаљују нуклеарне крстареће ракете, пише немачког магазина „Шпигл“. Прошлог месеца Израел је од Немачке добио четврту подморницу типа „делфин“, која ће бити оперативна почеком следеће године. Намењена је да оперише у Средоземном мору.

Немачка је прве три подморнице испоручила Израелу касних деведесетих година и субвеционисала је куповину. Наводи се да су опремљене крстарећим ракетама домета 1.500 километара и да могу да носе нуклеарне бојеве главе. Подморнице пружају Израелу могућност такозваног „другог удара“, у случају нуклеарног напада.

Шта би Александар Ламброс писао да треба да служи три године Српску војску ако је мушко, и две године ако је женско?

У Израелу, министар одбране изађе са мудрим словом:

"Израелу је потребна мала и паметна војска, а не превелика и глупа", говорио је садашњи министар одбране Израела Ехуд Барак 1999. године, кад је био премијер.

Сада је почела реализација тих ријечи. Начелник Генералштаба Одбрамбених снага Израела (ЦАХАЛ), генерал-потпуковник Габи Ашкенази, представио је приједлог буџета израелске војске за наредних пет година - од 2008. до 2012. "То је практично пројекат реформе и обнове израелске војске с обзиром на рат између Либана и Израела", објаснио нам је израелски експерт Kопел Шумах, бивши сарадник војне обавјештајне службе.

Нови буџет израелске војске је сачињен с обзиром на споразум о војној помоћи који је закључен са Сједињеним Америчким Државама. Америка ће у року од 10 година дати Израелу 30 милијарди долара за војне потребе, а дио те суме ће се односити на испоруке америчке војне технике."

Ало, ТРИДЕСЕТ МИЛИЈАРДИ само војне помоћи!

Шта, Израел окружен непријатељима? Ма немојте ми касти!

А Србија није, но ми затуцани?

Па да ми неко да толику силу, и ја бих лагано ходао около и говорио тихо, јер водим пса са собом.


Али, како у Израелу изгледа смањивање велике и глупаве војске на мању и паметнију: 

Врховни суд Израела донео је „историјску” одлуку којом укида привилегију ултраортодоксних Јевреја да не служе војску, јавила је Верска информативна агенција ВИА.

Њима је још од оснивања Израела, такозваним „Тал-законом” дато право да се „посвете само вери”.

Око 13 одсто „врло побожних” младих Јевреја (прошле године их је било 71.000), ослобођено је војне службе.

Они годинама похађају верску „Јешива” школу и због тога нису у стању, како истичу, да буду војници. Осим тога, не желе да буду у војсци где нема одвојености војника мушкараца од војника жена, њима вера не допушта заједнички боравак.

Понекад такође, војници морају да се ангажују суботом, што они сматрају скрнављењем од Бога одређеног дана од одмора, шабата.

Ултраортодоксни не признају ни постојање државе Израел, по њима државу је могао да оснује тек месија, а не обични људи.

Судије су старозаветним цитатом образложиле пресуду. „Ако твоја браћа одлазе у рат, хоћеш ли ти да им се не придружиш”.
То смањење значи да војску од цца милион људи треба смањити на милион и сто хиљада људи. Ето како Јевреји виде смањење војске.

Да није те памети, Арапи би им ПОНОС са све педерима у Јерусалиму за дан разбуцали сабљама и џилитима.

Волео бих да се огласи макар један од десет хиљада обожаватеља написа Александра Ламброса и искрено каже како би реаговао да наш Уставни суд донесе одлуку да и он мора да иде да ослободи Kосово и Метохију, са образложењем: „Ако твоја браћа одлазе у рат, хоћеш ли ти да им се не придружиш”?

Шта би рекли на ту Јеврејску слободу која подразумева и безусловну обавезу да браниш отаџбину?

У нечему је ипак разлика – нема тог оружја и тих милијарди долара због којих би ја прихватио да се педери гузе на прагу Храма Светог Саве или Грачанице.

У осталом, зна се кога је Исус протерао испред храма.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА